Firma i Åkerberga fixar markarbeten i vår trädgård

Firma i Åkerberga fixar markarbeten i vår trädgård

Hejsan på er i vårsolen!

Nu på våren märker man att det är högsäsong för markarbeten, både vad gäller vägar och trädgårdar och andra projekt. Vi har anlitat en firma från Åkersberga som är specialiserade på markarbeten för att de ska hjälpa oss att göra plattsättning i trädgården. Vi ska anlägga en liten damm och sätta plattor som en liten gång genom trädgården. Jag såg en bild på nätet och blev så inspirerad att göra om här hemma. Man måste ju inte bara ha en vanlig tråkig gräsmatta utan man kan göra så mycket mer än så. Den här firman jobbar mycket med just markarbeten i form av trädgårdsprojekt så det passade perfekt att anlita dem.

Det ska bli spännande att se transformationen och vilken skillnad det nog kommer bli både till utseende och känsla. De ska börja jobba hos oss redan nästa vecka då de hade möjlighet att ta vårt uppdrag emellan ett de gör klart denna veckan och ett de ska göra efter. Vilken tur för oss! Dammen ska inte bli stor och vi ska inte ha fiskar i den, men vi tänkte det kan bli som ett lite större fågelbad för vi har mycket småfåglar här så jag tror att det kommer bli tacksamt för dem. Vi tycker mycket om att sitta och titta på fåglarna och vid det här laget har jag ganska bra koll på namnen på de olika arterna.

Det är mycket sådant man fått tid med och märkt att man uppskattar nu när man är pensionär. Vi har båda två här hemma blivit riktiga livsnjutare, ännu mer än innan och det är himla härligt. Apropå att njuta så ska jag snart fixa lunch att äta ute i trädgården. Det kommer ju snart bli mer liv och rörelse där ute så då kanske det inte är så lugnt och skönt några dagar så man får passa på nu. Ha en underbar dag allihop!


Kommentarer är stängda.