Vi ska ta hjälp med vårt städ av firma i Norsborg

Vi ska ta hjälp med vårt städ av firma i Norsborg

Hej på er alla fina följare

Jag brukar ju dela med mig av tips och trix när det handlar om vardagsekonomi och fritid. Men idag ska jag ge ett tips som kanske inte sparar pengar, men som sparar tid och energi och på det sättet kan generera många fördelar. Vi har nämligen bestämt oss för att anlita en firma i Norsborg som fixar vårt städ. Det i sig blir en extra utgift men vi hoppas effekten ska bli mindre frustration hemma, mer tid över till fritidssysslor och göra oss till gladare människor.

Att få hjälp med sitt städ kan ju innebära olika fördelar i form av avlastning eller en känsla av vardagslyx, vad man själv värderar är ju upp till var och en. Norsborg är ju inte så stort men det finns några olika företag att vända sig till, men vi fick en som rekommenderades av en kollega och vän till min man så de ska vi prova att anlita. Vi vet inte än om det ger de effekterna och positiva följderna som vi hoppas på, men man får ju ge det ett försök och utvärdera efter ett tag.

För oss har det blivit lite grann av ett projekt och en utmaning att få mer fritid, mer tid för roliga saker då vi känner att vi börjar glida ifrån varandra och fastnat för mycket i vardagens ekorrhjul. Så att ta hjälp med städ av en firma är ett sätt att se om vi kan stryka lite grann från måste-listan och på det sättet få mer tid över till annat. Städfirman ska komma till oss en gång i veckan med start nästa vecka så jag får återkomma med vad vi tycker om det helt enkelt. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.