Körskola i Uppsala

Körskola i Uppsala

Tjenare mors alla mina fina läsare och välkomna till bloggen och till ännu ett inlägg. Det regnar ordentligt just nu men jag är lycklig ändå, jag har fått körkort för några dagar sedan och jag har fått låna morsans bil och ska ut en tur med bilen om en stund, detta förgyller min fritid och mitt liv. Jag hoppas att ni mår bra idag och att ni ser fram mot att läsa det här inlägget och jag tänkte att jag ville rikta ett tack till den körskola i Uppsala som såg till att ge mig en fulländad utbildning så att jag fick mitt körkort. Det är Sivia Trafikskola som jag fick min körkortsutbildning ifrån. 

De är grymma på att se till att alla som vänder sig till dem får den hjälp som de är behöver för att lära sig att köra personbil med bra resultat både på teoriprovet, och att många klarar uppkörningen på första försöket. Jag har flera kompisar även dem känner sig riktigt nöjda med att de har valt att vända sig till just denna körskola i Uppsala eftersom de tycker att de fått så bra hjälp. Jag vill tipsa er som ännu inte tagit körkort och som snart får börja övningsköra om att denna körskola i Uppsala finns. Vilken frihet det är nu, och lycka, över att ha fått körkort. Jag har inte råd att köpa en gen bil ännu men jag är så glad över att morsan litar på mig och lånar ut sin bil till mig och jag har lovat att inte falla för grupptrycket om jag tar med några kompisar i bilen genom att inte gasa på för fort, man har ändå bara sitt körkort på prov i två år, det vore hemskt att bli av med det på grund av en fortkörning och få göra om hela utbildningen 


Kommentarer är stängda.