Takläggare i Västerås fixar taket på gillestugan

Takläggare i Västerås fixar taket på gillestugan

Hejsan på er i vårvädret!

Vi har en gillestuga på tomten som jag har tänkt att använda för att ta emot massagekunder, men den behöver först rustas upp och därför har vi nu en takläggare från Västerås som ska fixa taket på den. Panelen räckte som tur var att skrapa och måla om och sen inne i den så ska vi tapetsera om. Jag har tidigare hyrt in mig på olika ställen men eftersom jag bara jobbar med det på deltid så blir kostnaden för hög jämfört med vad jag får in.

Nu kommer jag kunna ta emot kunder här hemma men ändå inte behöva ta in dem i hemmet, för det vill jag inte göra. I lillstugan kan jag jobba ostört när jag vill utan att det påverkar resten av familjen och så känns det mer avslappnat och seriöst även för kunden. Jag kan jobba hemifrån men ändå släppa jobbet när jag går tillbaka in i huset, det är väldigt skönt. När vi skulle hitta en takläggare så fick jag tips av en kollega som precis hade bytt tak på sitt hus, och även om detta bara är en liten stuga så är det inget vi klarar att göra själva och jag vill att det ska bli bra.

Som tur är hade firman med takläggare tid med ganska kort varsel och det är ju bra för då kommer jag ganska snart att kunna ta emot kunder hemma. Jag har några kunder som jag fortfarande har kontakt med som bor i Västerås så de ser fram emot att kunna boka sig för tider hos mig igen. Jag har allting jag behöver för att dra igång så fort stugan står klar, men jag kommer nog ganska säkert även att skaffa lite ny inredning så att det blir extra mysigt och ombonat. Det blir liksom en slags nystart nu och det känns härligt. Må gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.